Trajecten

Nadat je je interesse hebt kenbaar gemaakt voor een coachtraject vindt er een intake plaats. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we wat er speelt en waar jij aan wilt werken. Een wederzijdse klik met je coach is vanzelfsprekend een voorwaarde voor een succesvol coachtraject.  We bespreken welk traject passend is voor jou. Elke sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Soms gebeurt er zoveel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is maar soms is er wel meer tijd nodig.

WAAR? 

groen Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Spijkenisse

 

HOE VAAK? 

lichtgroen Meestal worden de sessies om de twee weken ingepland. In overleg plannen we een datum.


Tarieven

Coachsessies voor particulieren

 • Wil je (nog) geen heel pakket afnemen maar wel met mij in gesprek? Voor een losse coachsessie betaal je   € 89,- 
 • Een verkort coachtraject van 4 keer kost € 339,-
  Tijdens dit traject krijg je inzicht in jezelf, bepaal je je richting en stel je je persoonlijke doelen op waarmee je zelf verder kan.
   
 • Een compleet coachtraject omvat 8 sessies en kost € 649,-
  Tijdens dit traject krijg je inzicht in jezelf, bepaal je je richting en stel je je persoonlijke doelen op. Maar ook ga ik je coachen om je doelen te bereiken.

Coachsessies voor werknemers (betaald door werkgever)

 • Voor bedrijven geldt een tarief van € 89,-  per losse coachsessie.
   
 • Een kort coachtraject omvat 4 sessies en kost € 489,- exclusief reiskosten (€ 0,32 p/km).
  Tijdens dit coachtraject krijg je inzicht in jezelf, bepaal je je richting en stel je je persoonlijke doelen op waarmee je zelf verder kan. Na afloop ontvang je een verslag.
   
 • Een compleet coachtraject omvat 8 sessie en kost € 845,-  exclusief reiskosten. (€ 0,32 p/km).
  Tijdens dit coachtraject krijg je inzicht in jezelf, bepaal je je richting en stel je je persoonlijke doelen. Maar ook ga ik je coachen om je persoonlijke doelen te bereiken. Aan het eind ontvang je een verslag.

 

bloesem


Vergoedingen werkgever

De zorgverzekeraar vergoedt geen coaching. Een werkgever heeft voor elke werknemer meestal een opleidingsbudget. Hiervan worden opleidingen betaald maar ook coachtrajecten. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Belastingaftrek

Voor particulieren is de coaching inclusief BTW kosten als ‘scholingskosten’ mogelijk aftrekbaar voor de belastingdienst. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het functioneren op je werk. Besluit je een loopbaantraject te volgen? Neem dan eerst even contact op met de belastingdienst en vraag om een ‘vooroverleg’ waarbij je in dat gesprek toelicht waarom een loopbaantraject voor jou passend dan wel noodzakelijk is. De belastingdienst geeft dan aan of het in jouw situatie aftrekbaar is.


NOBCO geregistreerd en geaccrediteerd

nobco

Ik ben geregistreerd coach bij de NOBCO (de beroepsvereniging voor coaches) Ik hanteer de Algemene Voorwaarden en de Ethische Gedragscode van de NOBCO met daaraan gekoppeld het Klachtenreglement, zodat je zeker weet dat de kwaliteit van mijn coaching gewaarborgd is. Klik hier om de internationale ethische code voor Coaches & Mentors te bekijken.
 


 

Geïnteresseerd in een coaching traject? Of heb je een andere vraag?
Gebruik dan het contactformulier om direct contact op te nemen.

Loes Bokhorst
Life & Loopbaancoach

Bel of mail mij voor een afspraak

06-36562656

info@yourkeycoaching.nl