Mijn naam is Loes Bokhorst. Mijn klanten vertellen mij dat ze bij mij helemaal zichzelf kunnen zijn. Ze vinden het fijn dat ik veel inlevingsvermogen heb en niet oordeel.

Mijn eigen leven is turbulent geweest met de nodige tegenslagen op verschillende levensgebieden. Ik heb geleerd van ‘overleven’ weer terug naar leven te gaan door keuzes te maken die bij me passen.

Het werken met en voor mensen heeft altijd mijn passie gehad. Na een verkeerde studiekeuze kwam ik uiteindelijk tot de ontdekking welk type werk wel bij me past. Ik ben toen de 4 jarige opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gaan volgen en heb dit afgerond (2001). Daarna heb ik nog verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Ik ben momenteel ook werkzaam als Arbeidsdeskundige.

Omdat ik een verdiepingsslag wilde maken in het begeleiden van mensen heb ik de Post HBO opleiding bij de Balansgroep tot Life en Loopbaancoach gevolgd. Het onbewuste, bewust maken bij mensen vind ik een mooie ontwikkeling om te zien. Je bent vaak tot meer in staat dan dat je denkt, wanneer je hier bewust van wordt opent dat nieuwe deuren voor de toekomst. 

 


 

Geïnteresseerd in een coaching traject? Of heb je een andere vraag?
Gebruik dan het contactformulier om direct contact op te nemen.

Loes Bokhorst
Life & Loopbaancoach

Bel of mail me voor een afspraak

06-36562656

info@yourkeycoaching.nl